قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 46 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 488 را دانلود کنید.


قسمتی از این مقاله:

رایج ترین راه حل برای بانکداری موبایلی، براساس میکرو سایت های اینترنتی می باشد که از استاندارد WAP (پروتکل بی سیم ) تبعیت می کند. قابلیت های بانکداری WAP از بسیاری جهات مشابه بانکداری الکترونیک و استفاده از صفحات وب می باشد. امنیت و نقل وانتقال و انجام معاملات بانکداری WAP به وسیله سیستم های رمز نگاری اینترنت تضمین می شود و صدور مجوز ورود مشتری از طریق PIN او صورت می گیرد. در مرحله بعد مشتری با یک شماره مبادله اختصاصی، مجوز انجام مبادله را تأیید و صادر می نماید.

با تمام ویژگی های که بانکداری WAP دارد، نقاط ضعفی نیز برای آن قابل تصور است. از جمله اینکه در بانکداری WAP نیاز به 30 تا 40 ثانیه ارتباط اینترنتی دارد که تعداد قابل توجهی کلید زنی قبل از دست یابی به اطلاعات مفید یا انجام یک معامله کامل نیاز است . 2

-2-6-3 ) بانکداری موبایلی PDA در کنار برنامه های کاربردی بانکداری مو بایلی که برای استفاده در تلفن همراه طراحی شده اند، چند برنامه کاربردی وجو دارند که بانکداری موبایلی را با استفاده از یک PDA امکان پذیر می سازند . PDA

به آسانی امکان ذخیره سازی داده ها و اجزای نرم افزارها را فراهم می سازد. برخلاف یک تلفن همراه ، داده‌ها را می توان روی یک PDA ذخیره کرد و به علت قدرت پردازش بالا این امکان وجود دارد که محاسبات بسیار پیچیده تر را انجام دهد. به علاوه آنها دارای یک صفحه نمایشگر بزرگتر و اغلب رنگی می باشند .

ورودی داده ها به وسیله یک قلم ، موس و یا صفحه کلید امکان پذیر است. برای مقاصد ارتباطی PDA باید دارای یک حالت انتقال ( مثلاً GSM ) باشد یا نیاز به یک تلفن همراه دارد، که از طریق یک رابط مادون قرمز با بلوتوث ارتباط برقرار می گردد . ارتباط بین بانک و دستگاه موبایل معمولاً از طریق پیام کوتاه دودویی برخلاف پیام کوتاه متنی دارای فرمت 8 بیتی می باشد. استفاده از پیام کوتاه دودویی امکان ایمن کردن داده ها در مقابل دست یابی غیر مجاز را فراهم می کند.

ادامه دارد ...